Iuliana Meseșan - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susțin libertatea oamenilor în scaune rulante!

1,557 RON Donatii stranse
36.209302325581% Complete
4,300 RON Target
7 Donatii
54 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Iuliana Meseșan. Lucrez ca asistent social la Fundația Motivation din România și, în fiecare zi, întâlnesc persoane cu dizabilități locomotorii. Sunt persoane care au trecut peste un accident rutier, un nefericit plonjon în apă sau o cădere de la înălțime. Și-au piedut mobilitatea și au mare nevoie de sprijin pentru a se acomda unui nou stil de viață, în scaun rulant.

Ce face Fundația Motivation pentru acești oameni: organizează sesiuni de recuperare activă în spații complet adaptate. Se lucrează intens, atât pe parte de kinetoterapie, cât și pe parte de instruire de manevrare a scaunului rulant. Aici învață să depășească bariere de accesibilitate arhitecturală (praguri, trepte, borduri), să se auto-îngrijească, să prevină afecțiunile care le pot pune viața în pericol (infecțiile urinare și escarele) și să regăsească motivația de a merge mai departe. Sunt susținuți și încurajați constant și astfel reușesc să-și exploreze cât mai mult potențialul și să devina independenți.

Eu sunt convinsă de faptul că prin participarea la un program de recuperare activă al Fundației Motivation oamenii în scaun rulant au șanse reale la o viață mai bună. Am văzut și am cunoscut personal tineri care imediat după accidentul pe care l-au avut s-au retras, nu au mai găsit motivația să iasă din casă și au rămas acolo multă vreme. Dar, cu aceeași tineri m-am întâlnit și după ce au venit la Motivation și care acum au un loc de muncă, conduc o mașină, ies cu prietenii și se bucură de lucruri simple mai mult decât mulți dintre noi.

Alerg la Semimaratonul București 2017 și susțin cu toată încrederea Fundația Motivation România.  Pe 15 octombrie voi alerga 21 de km cu gândul la reușitele tuturor oamenilor în scaun rulant pe care i-am cunoscut în cei trei ani de când lucrez la Motivation. Îmi doresc să pot strânge 4300 lei. Acestea sunt costurile pentru ca un om în scaun rulant, alături de însoțitorul său, să vină timp de 10 zile la Motivation și să plece mai pregătit pentru viața în scaun rulant, cu mai multă încredere și deschidere în ceea ce privește viitorul său.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru ca împreună să putem schimba vieți!  De aceea, vă invit să donați cât doriți și în ce valută puteți.

Și nu uitați: dați mai departe dacă vă pasă!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

7 Donatii

17 aug 2017
11 aug 2017
09 aug 2017
GO GO GO!!!
10 iul 2017

Anonymous

75 RON
18 apr 2017
150 RON
15 apr 2017
sport la antrenamente !
14 apr 2017