Susțin proiectul Mobilitate și Viață independentă Galati

 

George Ivanof Fundația Motivation România

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
0
Donații

Sunt unul dintre cei mulți care au avut șansa să își schimbe viața în bine prin participarea la programele de viață independentă ale Fundaței Motivation.

Primul meu contact cu Fundația Motivation România a fost în urmă cu 15 ani, când am participat ca beneficiar la un Stagiu de Recuperare Activă și Viață Independentă. După accidentul de înot pe care l-am avut și care m-a adus în situația de a folosi un scaun rulant, acesta a fost primul pas către o viață activă. Cu ajutorul instructorului meu, care folosea și el un scaun rulant, am luat totul de la capăt.

Susțin proiectul Mobilitate și Viață independentă, care își propune să strângă o parte din fondurile necesare participării a 3 persoane cu leziuni medulare din județul Galați, la o sesiune de recuperare activă la Centrul de Instruire pentru Viață Independentă Motivation de la Buda, jud. Ilfov. Mă regăsesc în acest proiect pentru că așa a început și povestea mea, care între timp a devenit una de succes.
Acum, fac toate lucrurile firești, fără ajutor: conduc, merg la serviciu, sunt căsătorit, fac sport și petrec timp cu prietenii mei.

Îndemnul meu pentru toți cei care participă la Semimaratonul Galați sau care urmăresc evenimentul de la distanță este unul simplu: vedeți abilitățile utilizatorilor de scaune rulante și nu dizabilitatea!

Donați pe pagina proiectului aici și haideți să alergăm împreună pentru a le reda persoanelor care folosesc scaune rulante încrederea în forțele proprii, ocazia să își descopere abilitățile și libertatea de mișcare!

George Ivanof
Coordonator Centrul Regional Galați – Fundația Motivation România
Instructor de viață independentă.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update:  Acest proiect a fost închis. Mulțumim tuturor celor care au donat și au dat vestea mai departe. Suma strânsă cu ocazia participării  echipei Motivation la SemiMaraton Galați 2017, din donațiile făcute pe site-ul evenimentului, la eveniment și pe site-ul Galantom, a fost folosită pentru organizarea unui stagiu de recuperare activă pentru trei utilizatori de scaune rulante din Galați, în perioada 18-29 septembrie 2017. Stagiul a avut loc la Buda, jud. Ilfov. Mai multe informații, foto și video, aici: http://motivation.ro/blog/semimaraton-galati-2017-raport-de-eveniment/

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitatea de la malul Dunării. Organizat anual din 2014, SemiMaratonul reuneşte asociaţii şi fundaţii, pe de o parte, cu alergători şi donatori, de partea cealaltă, facilitând legătura dintre proiec

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!