Mihai Meseșan - Fundatia Motivation

Susțin sportul pentru utilizatorii de scaun rulant!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Servus tuturor!

Sunt Mihai Meseșan, am 20 de ani și îmi place sportul. Am făcut atletism, baschet și kickbox. Pentru mine sportul este un mod de viață, de relaxare și bucurie la final de zi și cred că fiecare om ar trebui să aibă șansa să îl poată practica.

M-am bucurat să aflu că o echipă de sportivi în scaune rulante aleargă la Maratonul București pentru a le reda și altora libertatea de mișcare. De aceea, susțin Fundația Motivation și sportul pentru persoanele care folosesc scaunul rulant.

Mi-am propus să strâng cu ajutorul vostru 1000 lei, bani care vor fi folosiți pentru încurajarea și practicarea sportului de către oamenii care folosesc scaunul rulant.

Mulțumesc anticipat tuturor celor care vor dona și care îmi sunt alături în această inițiativă!

Faptul de a reuși să strâng suma de 1000 lei înseamnă pentru mine cadoul perfect pentru 21 de ani. Pe 15 octombrie are loc Maratonul București, iar pe 16 octombrie e ziua mea de naștere!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!