George Ștefan - Fundatia Motivation

Alerg pentru o societate normală în care persoanele cu dizabilități locomotorii sunt persoane active, utile și pline de abilități

80 RON Donatii stranse
8% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alerg pe 28 Mai în echipa Fundației Motivation la Semimaraton Galați, fiind motivat de colegul și prietenul meu care este utilizator de scaun rulant, dar și de faptul ca zi de zi lucrez alături și pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

Cred că am reușit să înțeleg în toți acești ani importanța unui scaun rulant corespunzător, a unui stil de viață activ și independent pentru un utilizator de scaun rulant. Ce își propune Fundația Motivation să facă prin proiectul Mobilitate și Viață Independentă reprezintă o șansă la o viață normală chiar dacă pentru a te deplasa ai nevoie de un scaun rulant.

Îndemnul meu pentru toți cei care vor să participe la Semimaratonul Galați este să o facă pentru o societate normală în care persoanele cu dizabilități locomotorii sunt persoane active, utile și pline de abilități!

George Stefan, 28 ani
Kinetoterapeut si WHO Trainer în cadrul Fundației Motivation România


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Mobilitate și viață independentă pentru persoanele în scaune rulante din Galați

Fondurile stranse vor ajuta 3 persoane cu leziuni medulare din județul Galați, sa participe la o sesiune de recuperare activă la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov. 

SemiMaraton Galati ~ 2017

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitate

2 Donatii

26 mai 2017
14 mai 2017