Susțin dreptul la mobilitate personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant

 

Iuliana Ștefan Fundația Motivation România

29% Complete
290 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
6
Donații

În ultimii ani am avut șansa să cunosc oameni minunați care în ciuda dizabilității lor fizice reușesc să se implice activ în activități sociale și sportive. Totul a început acum doi ani când emoțiile simțite văzând persoane în scaun rulant participând la un maraton au fost atât de puternice încât am decis să fac o schimbare în viața mea.

Susțin cauza "Mobilitate și Viață Independentă" cu speranța că vom reuși împreună să transmitem emoții la fel de puternice ca cele simțite de mine, făcând câte o schimbare în fiecare dintre noi, sprijinind dreptul la mobilitatea personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant.

 

Iuliana Ghineț, 26 de ani
Inginer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update:  Acest proiect a fost închis. Mulțumim tuturor celor care au donat și au dat vestea mai departe. Suma strânsă cu ocazia participării  echipei Motivation la SemiMaraton Galați 2017, din donațiile făcute pe site-ul evenimentului, la eveniment și pe site-ul Galantom, a fost folosită pentru organizarea unui stagiu de recuperare activă pentru trei utilizatori de scaune rulante din Galați, în perioada 18-29 septembrie 2017. Stagiul a avut loc la Buda, jud. Ilfov. Mai multe informații, foto și video, aici: http://motivation.ro/blog/semimaraton-galati-2017-raport-de-eveniment/

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitatea de la malul Dunării. Organizat anual din 2014, SemiMaratonul reuneşte asociaţii şi fundaţii, pe de o parte, cu alergători şi donatori, de partea cealaltă, facilitând legătura dintre proiec

 

6 Donații

27 May 2017
26 May 2017

Daria Ursache

100 RON
19 May 2017

Marcel Marian Pirvu

30 RON
14 May 2017
Ești o minunata!
10 May 2017

Anonymous

30 RON
07 May 2017