Iuliana Ghineț - Fundatia Motivation

Susțin dreptul la mobilitate personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant

290 RON Donatii stranse
29% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimii ani am avut șansa să cunosc oameni minunați care în ciuda dizabilității lor fizice reușesc să se implice activ în activități sociale și sportive. Totul a început acum doi ani când emoțiile simțite văzând persoane în scaun rulant participând la un maraton au fost atât de puternice încât am decis să fac o schimbare în viața mea.

Susțin cauza "Mobilitate și Viață Independentă" cu speranța că vom reuși împreună să transmitem emoții la fel de puternice ca cele simțite de mine, făcând câte o schimbare în fiecare dintre noi, sprijinind dreptul la mobilitatea personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant.

 

Iuliana Ghineț, 26 de ani
Inginer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Mobilitate și viață independentă pentru persoanele în scaune rulante din Galați

Fondurile stranse vor ajuta 3 persoane cu leziuni medulare din județul Galați, sa participe la o sesiune de recuperare activă la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov. 

SemiMaraton Galati ~ 2017

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitate

6 Donatii

27 mai 2017
26 mai 2017
19 mai 2017
14 mai 2017
Ești o minunata!
10 mai 2017

Anonymous

30 RON
07 mai 2017