Alex Cîrstea - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation!

405 RON Donatii stranse
40.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Să fim recunoscători pentru fiecare pas pe care îl facem, fiecare cuvânt pe care îl spunem și de fiecare imagine pe care o vedem. Pentru a ne putea bucura de viață, uneori avem nevoie de ajutor!

Până pe 15 Octombrie, când voi face echipă cu încă 3 prieteni pentru a încheia cu succes Maratonul International București (cel mai mare eveniment de alergare din Romania), voi face echipă cu voi pentru ca, mai departe, să îi putem ajuta împreună pe cei care au cu adevărat nevoie de ajutor.


Astfel, până pe 15 Octombrie voi deveni fundraiser, cu scopul declarat de a strânge 1000 de lei.

Fiecare ban va ajunge în beneficiul copiilor și adulților cu dizabilități îngrijiți de Fundația Motivation, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în fotoliu rulant.

Fundatia Motivation a ajutat peste 18000 de persoane cu dizabilități să își recapete mobilitatea și speranța într-o viață mai bună. 

Acum putem fi și noi parte din ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

8 Donatii

07 iul 2017
Bravo, Alex! Vânt din pupă! ^_^
05 iul 2017
05 iul 2017

Anonymous

75 RON
04 iul 2017
04 iul 2017

Anonymous

20 RON
04 iul 2017
Succes!
04 iul 2017
04 iul 2017