Ileana Ionescu - Fundatia Motivation

Alerg pentru o viață activă și independentă a persoanelor în scaun rulant!

480 RON Donatii stranse
48% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
54 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Ileana și sunt dependentă de călătorii, dar, mai ales, de mersul pe munte. 

Exercițiu de imaginație pentru mine, dar și pentru voi: „Ce s-ar întâmpla cu tine, dacă nu ai mai putea merge?“ Scenariul se oprește aici pentru că nu pot și nu vreau să merg mai departe cu gândul.
Vă puteți imagina ce înseamnă pentru un om care a cunoscut mersul pe două picioare și după un accident, de exemplu, trebuie să accepte și să învețe mersul în scaunul rulant?

Răspunsul la această întrebare m-a determinat să alerg la Maratonul București, cursa de ștafetă, pentru a susține proiectul Fundației Motivation - recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant.

Îmi doresc să strâng 1000 RON dar lucrul acesta nu-l pot face singură, așa că vă rog să mă susțineți și voi donând o sumă de bani.
Orice sumă este valoroasă și primită cu brațele deschise!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

8 Donatii

Mult succes !
17 iul 2017
30 RON
Bafta, Ileana!!!
13 iul 2017
07 iul 2017
Hai Ileanaaaaa!!!!! :)
07 iul 2017
:)
06 iul 2017
Succes :)
06 iul 2017

Anonymous

100 RON
Succes!
06 iul 2017
06 iul 2017