Ioana Constantinescu - Fundatia Motivation

Susțin cauza Fundației Motivation și echipa care aleargă pentru tinerii în scaun rulant!

20 RON Donatii stranse
2% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ioana. Am 32 de ani. Sunt sportivă de când mă știu. Am jucat volei de performanță la câteva dintre cluburile sportive din București, iar în ultimii 3 ani, ca urmare a unor probleme de sănătate, a trebuit sa renunț la volei și să adopt o altă forma de mișcare: alergarea.

Anul acesta îmi aduc pasiunea pentru alergat în sprijinul tinerilor aflați în scaun rulant care apelează la serviciile Fundație Motivation România. Susțin echipa care aleargă la Maratonul București pentru a le reda libertatea de mișcare tinerilor cu dizabilități locomotorii.  

Îmi place să ajut oamenii și știu că pot să le ofer astfel o parte din energia și bucuria mea de a trăi viața activ și pe cât posibil între oameni buni.

Vă invit să mă susțineți și să donați în contul meu pentru a ajuta tinerii aflați în scaun rulant!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

2 Donatii

Anonymous

10 RON
donez
14 iul 2017

Anonymous

10 RON
Good luck!
12 iul 2017