Vișan Dorina - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation!

450 RON Donatii stranse
45% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
82 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă numesc Dorina.
Am 30 de ani. Îmi place foarte mult să alerg, să fac sport și să mă bucur de fiecare eveniment la care merg.

Am acceptat provocarea de a alerga anul acesta cursa de semimaraton, la Bucharest Marathon, pentru Fundația Motivation, care sprijină copii și adulți cu dizabilități locomotorii și îi ajută să se recupereze și să ducă o viață activă.

Vă propun să mă sprijiniți prin donații. Toți banii vor merge către Motivation și îi vor ajuta să își continue proiectele pe care le au cu acești oameni care, dintr-un motiv sau altul, au ajuns să trăiască în scaun rulant. Mai multe lucruri despre Fundația Motivation și lucrurile minunate pe care le fac, dar și despre oamenii care luptă pentru acest proiect găsiți pe pagina lor www. motivation.ro.

Eu vă îndemn încă odată să mă susțineți în cursa de 21 km, de pe 15 octombrie, din cadrul Bucharest Marathon fie prin donații, fie prin mesaje de susținere și, de ce nu, vă aștept să mă încurajați pe traseu !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

3 Donatii

16 iul 2017

Anonymous

100 RON
16 iul 2017
14 iul 2017