Cătălina Petcu - Fundatia Motivation

Susțin Fundația Motivation și persoanele care se deplasează cu scaun rulant!

300 RON Donations raised
25% Complete
1,200 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Sunt Cătălina și anul acesta m-am hotărât să susțin Fundația Motivation și cauza acestora: independența persoanelor care se deplasează cu scaun rulant. 

Îmi propun să strâng 1200 RON pentru ca Motivation să poată da șansa cât mai multor oameni, care și-au pierdut mobilitatea in diferite accidente, să fie liberi și să-și ducă planurile mai departe, chiar dacă se deplasează diferit.

Pe 14 și 15 octombrie, gândurile mele și energia pozitivă se îndreaptă spre #TeamMotivation care aleargă, cu și fără scaune rulante la purtător, la Maratonul București. 

M-aș bucura mult să îi susținem împreună pe cei de la Motivation… știu că am prieteni frumoși! :)

Fiecare donație contează!

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

2 Donations

150 RON
13 Jul 2017

Anonymous

150 RON
13 Jul 2017