Alerg pentru o viață independentă a tinerilor cu dizabilități!

 

Gelu Popa Fundația Motivation România

15% Complete
150 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
4
Donații

Mă numesc Gelu Popa, lucrez la Oracle Customer Support, iar alergatul este una dintre pasiunile mele principale.

Sunt încântat să particip la Maratonul București 2017 și, în același timp, sunt onorat să o fac pentru o cauză nobilă, reprezentând Fundația Motivation România.

Vă propun să fim parteneri și să sprijinim împreună proiectele acestei fundații. Eu voi alerga 41 de km și, de asemenea, voi dona, iar voi puteți face același lucru pentru Fundația Motivation România, pentru o viață independentă a copiilor cu dizabilități.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

SUSŢIN PROIECTUL

Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. 

EN: Nicoleta joined Motivation Romania Foundation in 2004. She found here that she enjoys painting and creating handmade jewels. She made lots of friends at Motivation and she frequently participates in adapted sports competitions. 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

4 Donații

Anonymous

30 RON
29 Sep 2017

Anonymous

50 RON
18 Aug 2017

Anonymous

50 RON
18 Aug 2017

Anonymous

20 RON
18 Aug 2017