Ilinca Maria Tempeanu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation și pentru prima data alergarea mea are un nou sens!

210 RON Donatii stranse
10.5% Complete
2,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare tuturor!

Sunt Ilinca și iubesc să fac sport. Încă din copilărie am îndrăgit voleiul și am performat timp de 10 ani la clubul sportiv IOR. În ultimii 2 ani am găsit în mine pasiunea pentru alergat și de atunci am participat la multe competiții de alergare montană și de șosea.

Alergarea mi-a adus multe satisfactii, m-a ajutat sa imi descopar si sa depasesc noi limite si a devenit mai mult decat o pasiune, a devenit un mod de viata.

Anul acesta îmi aduc pasiunea pentru alergat în sprijinul oamenilor care se deplasează în scaun rulant. Alerg la Semimaratonul București, pe 15 octombrie și îmi propun să strâng 2000 de lei pentru Fundația Motivation, pentru independența celor care au ajuns să se deplaseze într-un alt mod din cauza accidentelor în care au fost implicați.

Mă bucură mult faptul că, pe lângă programele de învățarea a independenței în scaun rulant, Motivation susține sportul pentru persoanele cu dizabilități și au numeroase evenimente în acest sens.

Este pentru prima dată când alerg cu scop caritabil și gândul că prin alergarea mea pot să ofer oamenilor în scaun rulant bucuria de a trăi liber și activ mă emoționează.

Am nevoie de suportul vostru, al tuturor celor care citiți aceste rânduri. Vă învit să donați și împreună să aducem zâmbete pe chipul celor cărora viața le-a dat o mare provocare!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

3 Donatii

Love this action Ilinca. Bravo!
08 aug 2017
08 aug 2017
08 aug 2017