Alerg pentru Fundația Motivation și pentru prima data alergarea mea are un nou sens!

 

Ilinca Maria Tempeanu Fundația Motivation România

10.5% Complete
210 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
3
Donații

Salutare tuturor!

Sunt Ilinca și iubesc să fac sport. Încă din copilărie am îndrăgit voleiul și am performat timp de 10 ani la clubul sportiv IOR. În ultimii 2 ani am găsit în mine pasiunea pentru alergat și de atunci am participat la multe competiții de alergare montană și de șosea.

Alergarea mi-a adus multe satisfactii, m-a ajutat sa imi descopar si sa depasesc noi limite si a devenit mai mult decat o pasiune, a devenit un mod de viata.

Anul acesta îmi aduc pasiunea pentru alergat în sprijinul oamenilor care se deplasează în scaun rulant. Alerg la Semimaratonul București, pe 15 octombrie și îmi propun să strâng 2000 de lei pentru Fundația Motivation, pentru independența celor care au ajuns să se deplaseze într-un alt mod din cauza accidentelor în care au fost implicați.

Mă bucură mult faptul că, pe lângă programele de învățarea a independenței în scaun rulant, Motivation susține sportul pentru persoanele cu dizabilități și au numeroase evenimente în acest sens.

Este pentru prima dată când alerg cu scop caritabil și gândul că prin alergarea mea pot să ofer oamenilor în scaun rulant bucuria de a trăi liber și activ mă emoționează.

Am nevoie de suportul vostru, al tuturor celor care citiți aceste rânduri. Vă învit să donați și împreună să aducem zâmbete pe chipul celor cărora viața le-a dat o mare provocare!

Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

3 Donații

Love this action Ilinca. Bravo!
08 Aug 2017
08 Aug 2017
08 Aug 2017