Ioana Lucaci - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation!

130 RON Donatii stranse
13% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
44 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut, eu sunt Ioana, o tănâră plină de viață și pregătită pentru orice experiență!

De ce am ales să alerg pentru Fundația Motivation?

Ei bine, m-am gândit că este timpul pentru o nouă provocare, una care mă poate scoate din zona de confort și care aduce o contribuție și către binele celor din jurul meu.  

Deși par vorbe mărețe, sunt convinsă că ambiția mea de a duce această provocare la bun sfărșit, va schimba cel puțin o viață a unuia dintre tinerii care utilizează scaun rulant, ca urmare a unui accident în care au fost implicați și iau parte la programele Fundației Motivation ( http://motivation.ro/ ).

15 octombrie va fi ziua cea mare! Este pentru prima oară când particip la un maraton de acest gen, ceea ce inseamna ca nu-mi va fi uşor, însă motivaţia de a contribui pentru viitorul celorlalţi  îmi va da energie să alerg 10 km!

Atât donaţiile, cât şi mesajele voastre de încurajare mă vor ajuta să împlinim acest vis!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

2 Donatii

Mult succes!!
11 aug 2017
30 RON
Baftaaa!
10 aug 2017