Alerg pentru Fundația Motivation și pentru libertatea oamenilor în scaun rulant!

 

Anca Robu Fundația Motivation România

51.5% Complete
515 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații

Să alerg a devenit o plăcere pentru mine încă din liceu si în timp am perseverat.
Sunt Anca și în fiecare an particip la diferite competitii de alergare pe munte sau pe asfalt.

Voi alerga anul acesta pentru Fundația Motivation cu gândul la oamenii aflați în scaun rulant care întampină astăzi dificultăți în a avea din nou o viată independentă, care să le permită să își dezvolte la maxim calitățile pe care le au.

Vreau să alerg pentru Motivation, pentru oamenii care beneficiază de ajutorul ei, pentru ca aceștia să își poată împlini tot potențialul pe care îl au și astfel să-și ducă mai departe dorințele.

Îi puteți ajuta și voi, sprijinindu-mă și donând cât vi se pare potrivit!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

7 Donații

12 Oct 2017
11 Oct 2017
Bafta!
11 Oct 2017

Anonymous

155 RON
Mult succes!
29 Sep 2017

Anonymous

50 RON
28 Sep 2017

Miriam

15 RON
Bafta!
17 Aug 2017
150 RON
17 Aug 2017