Alerg cu bucurie un maraton pentru o cauză cu care rezonez din tot sufletul meu!

 

Iulian Șerban Fundația Motivation România

76.5% Complete
765 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Semimaratoane, maratoane, ultramaratoane și, mai nou, triatloane!

E clar, sunt un privilegiat și un om căruia viața i-a dat posibiltatea să încerce să ducă la bun sfârșit curse diverse, care testează limitele.

Mi-am propus să alerg mai puțin în oraș și mai mult pe munte, în natură. Un maraton în București nu e cea mai placută cursă pentru mine, dar m-am gândit să fac asta pentru o cauză în care cred cu adevărat.

Cauza mea se numeste Motivation și viață independentă într-un fotoliu rulant! Da, ați citit bine, există viață independentă într-un fotoliu rulant și exista asta în România. De cand am cunoscut-o pe Erika și pe oamenii din Motivation, nimic nu mi se mai pare greu.

Așadar, pe 15 Octombrie, o să alerg cu bucurie un maraton în București pentru o cauză cu care rezonez din tot sufletul meu! Știu că împreună putem să schimbăm lucrurile în bine.

Hai că putem mult mai mult decât credem!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

12 Donații

10 Nov 2017
Always wear a smile! :)
06 Nov 2017

Anonymous

100 RON
05 Nov 2017
Mulțumim pentru experiență și ocazia de a alerga pentru cei în scaun rulant! Ești un om de valoare.
05 Nov 2017

Cornelius Constandan

25 RON
Bravo Iulian ! Esti magnific ! Esti '' Cel mai bun alergator (care) nu lasa nicio urma '' ! Tao Te Ching
04 Nov 2017

Anonymous

50 RON
Felicitari pentru cursa si pentru cauza sustinuta!
04 Nov 2017
La cat mai multe alergari cu bucurie si la cat mai multa bucurie la Motivation!
03 Nov 2017
Felicitari si mult succes in continuare!
26 Oct 2017

Anonymous

150 RON
13 Oct 2017
Alergare cu bucurie duminica!
12 Oct 2017

Miru

50 RON
Zambet larg!
22 Aug 2017