George Ștefan - Fundatia Motivation

Alerg pentru o societate incluzivă!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alerg 10 km la Maratonul București 2017, în echipa Fundației Motivation! Mă motivează colegul și prietenul meu, care este utilizator de scaun rulant, și faptul că zi de zi lucrez alături și pentru persoane cu dizabilități locomotorii.

În toți acești ani, am înțeles importanța unui scaun rulant corespunzător și a unui stil de viață activ și independent pentru un utilizator de scaun rulant. Ceea ce își propune Fundația Motivation să facă prin programele de recuperare activă reprezintă o șansă la o viață normală chiar dacă ai nevoie de un scaun rulant pentru a te deplasa.

Îndemnul meu pentru toți cei care vor să participe la Maratonul București 2017 este să o facă pentru o societate normală în care persoanele cu dizabilități locomotorii sunt persoane active, utile și pline de abilități!

Susțineți și voi #TeamMotivation!

George Ștefan
Kinetoterapeut si WHO Trainer în cadrul Fundației Motivation România


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!