Silviu Trentea - Fundatia Motivation

Alerg pentru independența oamenilor care se deplasează cu scaun rulant

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Sunt Silviu și anul acesta alerg pentru prima dată la un maraton, cursa populară.

Nu am făcut niciodată din alergat o pasiune, dar pe 15 octombrie voi alerga 3,5 km cu multă determinare pentru cauza în care mă încred, independența oamenilor care se deplasează cu scaun rulant.

Sunt persoane care au trecut peste un accident rutier, un nefericit plonjon în apă sau o cădere de la înălțime și și-au piedut mobilitatea. La Fundația Motivation aceștia sunt sprijiniți pentru a se acomda unui nou stil de viață, în scaun rulant și învață cum să devină cât mai activi și implicați social.

Îmi propun să strâng 1000 RON care să ajute Fundația Motivation să-și ducă mai departe proiectele.

Vă invit să fiți alături de mine în această cursă de suflet și să donați cât puteți!

Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

2 Donatii

12 oct 2017
150 RON
cu suflet!
25 aug 2017