Iuliana Ghineț - Fundatia Motivation

Susțin revenirea la normalitate a utilizatorilor de scaune rulante!

190 RON Donatii stranse
19% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În luna mai, am participat pentru prima dată la un eveniment sportiv. Am alergat atunci 7 km la Semimaratonul Galați, motivată de prietenii mei care folosesc scaune rulante. Energia de acolo m-a convins că a fost o decizie bună și că pot să continui, așa că, pe 15 octombrie alerg la Maratonul București. 

Știu deja că în echipa Motivation aleargă persoane cu și fără dizabilități, care se deplasează diferit, dar sunt la fel de motivate să termine cursele la care s-au înscris. 

Alerg și de această dată pentru libertatea de mișcare a utilizatorilor de scaune rulante, pentru că știu că ea este posibilă - mi-au demonstrat-o colegii mei de echipă.

Fiecare donație în contul meu merge către programele de recuperare activă ale Fundației Motivation România. Cei care participă la aceste programe sunt oameni ca și noi, care au avut accidente, au ajuns în situația de a folosi scaune rulante și au nevoie de îndrumare pentru a-și relua viața într-un mod cât mai firesc. Ei sunt îndrumați spre o viață independentă de o echipă de specialiști și învață lucruri pe care le folosesc o viață întreagă. 

Susține cu o donație revenirea la normalitate!

 

Iuliana Ghineț, 26 de ani
Inginer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

3 Donatii

20 sep 2017
-
01 sep 2017
Succes.
01 sep 2017