Alexandru Mateescu - Fundatia Motivation

Alerg pentru că știu că ai nevoie de ajutor să îți recuperezi mobilitatea

630 RON Donatii stranse
63% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Mateo și vreau să fiu mai aproape de oamenii cu dizabilități, care se deplasează în scaun rulant.

În perioada liceului am avut un accident sportiv care m-a imobilizat la pat o lună, după care am început să merg cu ajutorul cârjelor. Am avut șansa să mă recuperez total, dar de atunci am înțeles mai bine nevoile oamenilor care nu-și mai pot folosi o parte a corpului și care se deplasează cu scaun rulant.

Știu cât de greu este să-ți pierzi mobilitatea și că ai nevoie de ajutor pentru a putea merge mai departe. Știu că la Fundația Motivation oamenii sunt învățați să-și traiască viața din scaun rulant cât mai independent și cred în activitatea lor (http://motivation.ro/despre-noi/).

Pe 15 octombrie alerg la maratonul București, cursa populară și susțin cauza Fundației Motivation.

Mi-am propus să strâng 1000 lei și vă rog să mă susțineți.

Banii vor ajunge direct la Fundația Motivation și vor fi folosiți în programe de recuperare activă pentru oamenii care au avut accidente recente și care au devenit utilizatori de scaun rulant.

Viața este imprevizibilă!

Haideți să ajutăm oamenii cărora viața le-a dat o mare provocare atunci când au avut un accident care i-a adus în scaun rulant!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

6 Donatii

13 oct 2017
20 sep 2017
07 sep 2017
05 sep 2017
04 sep 2017
04 sep 2017