Adriana și Rareș Nețoiu - Fundatia Motivation

Eu și fiul meu, Rareș, susținem mobilitatea independentă!

510 RON Donatii stranse
51% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare,

Suntem Rareș și Adriana Nețoiu, susținători ai mobilității independente. Împreună cu ceilalți galantomi, și nu numai, susținem MOTIVATION. Pe 14 octombrie 2017, alergăm la maraton pentru programul de recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant.

Ne place să ne mișcăm, ne place să facem sport, ne place să o facem independent!

Prin gestul nostru dorim să atragem noi susținători ai mobilității și un sprijin pentru redobândirea independenței pentru persoanele utilizatoare de scaun rulant.

De ce Rareș galantom la maraton :)?! Pentru că îi place mișcarea; pentru că este o persoană sensibilă la nevoile celor de lângă el; pentru că învață să devină cât mai independent!

De ce eu?! Pentru că lucrez la MOTIVATION; pentru că înțeleg nevoile persoanelor utilizatoare de scaun rulant; pentru că îmi place sportul și aspir la o viață sănătoasă!

Fii alături de noi la maratonul din 14 octombrie! Poți participa la maraton ca și alergător, ca și susținător pe traseu sau te poți alătura cauzei noastre, donând o sumă care să ajute o persoană utilizatoare de scaun rulant să participe la o sesiune de instruire pentru redobândirea independenței.

Îți mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

5 Donatii

Va doresc mult succes.
16 oct 2017
Succes Rares! Hai Netoiutu'!
15 sep 2017
150 RON
Succes, Adriana și Rareș!
15 sep 2017
Adriana si Rares, aveti sustinerea si admiratia mea! Mult succes!
13 sep 2017
Succes Rares si Adriana!
09 sep 2017