Eu și fiul meu, Rareș, susținem mobilitatea independentă!

 

Adriana și Rareș Nețoiu Fundația Motivation România

51% Complete
510 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații

Salutare,

Suntem Rareș și Adriana Nețoiu, susținători ai mobilității independente. Împreună cu ceilalți galantomi, și nu numai, susținem MOTIVATION. Pe 14 octombrie 2017, alergăm la maraton pentru programul de recuperare activă și viață independentă pentru persoanele în scaun rulant.

Ne place să ne mișcăm, ne place să facem sport, ne place să o facem independent!

Prin gestul nostru dorim să atragem noi susținători ai mobilității și un sprijin pentru redobândirea independenței pentru persoanele utilizatoare de scaun rulant.

De ce Rareș galantom la maraton :)?! Pentru că îi place mișcarea; pentru că este o persoană sensibilă la nevoile celor de lângă el; pentru că învață să devină cât mai independent!

De ce eu?! Pentru că lucrez la MOTIVATION; pentru că înțeleg nevoile persoanelor utilizatoare de scaun rulant; pentru că îmi place sportul și aspir la o viață sănătoasă!

Fii alături de noi la maratonul din 14 octombrie! Poți participa la maraton ca și alergător, ca și susținător pe traseu sau te poți alătura cauzei noastre, donând o sumă care să ajute o persoană utilizatoare de scaun rulant să participe la o sesiune de instruire pentru redobândirea independenței.

Îți mulțumim!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

5 Donații

Va doresc mult succes.
16 Oct 2017
Succes Rares! Hai Netoiutu'!
15 Sep 2017

Iulia

150 RON
Succes, Adriana și Rareș!
15 Sep 2017
Adriana si Rares, aveti sustinerea si admiratia mea! Mult succes!
13 Sep 2017
Succes Rares si Adriana!
09 Sep 2017