Roxana Postelnicu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susțin libertatea oamenilor în scaune rulante!  

600 RON Donatii stranse
30% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Roxana Postelnicu, iar pe 14 Octombrie voi alerga la Maratonul București, cursa populară, alături de echipa Motivation. Alerg pentru ca oamenii imobilizați în scaune rulante să reînvețe sa fie liberi.

Deși îmi place foarte mult să merg pe munte, niciodată nu mi-a plăcut să alerg.

Totuși, am fost convinsă de un om al cărui devotament pentru munca sa și pentru oamenii din jurul său este incomensurabil. Acest om este prietena mea, Iuliana, care lucrează ca asistent social la Motivation. De aceea am încredere că prin participarea la un program de recuperare activă al Fundației Motivation oamenii în scaun rulant au șanse reale la o viață mai bună.

Ce face Fundația Motivation pentru acesti oameni: organizează sesiuni de recuperare activă, în spații complet adaptate. Se lucrează intens atât pe parte de kinetoterapie, cât și pe parte de instruire pentru manevrarea scaunului rulant. Aici învață să depășească bariere de accesibilitate arhitecturală (praguri, trepte, borduri), să se auto-îngrijească, să prevină afecțiunile care le pot pune în pericol viața și să regăsească motivația de a merge mai departe. Au toată susținerea pentru a-și explora cât mai mult potențialul și să devină independenți.

Îmi doresc să pot strânge 2000 Ron, jumătate din costurile pentru ca un om în scaun rulant, alături de însoțitorul său sa meargă 10 zile la Motivation și să plece mai pregatit pentru viața în scaun rulant, cu mai multă încredere și deschidere în ceea ce privește viitorul său.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru ca împreună să putem schimba vieți!

De aceea vă rog să donați, să transmiteți mesajul mai departe și de ce nu...să veniți și voi în echipa Motivation!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury.

9 Donatii

12 oct 2017
25 sep 2017

Anonymous

100 RON
22 sep 2017
22 sep 2017

Anonymous

150 RON
Succes!
21 sep 2017

Anonymous

10 RON
donatie
21 sep 2017
21 sep 2017

Anonymous

50 RON
19 sep 2017

Anonymous

30 RON
14 sep 2017