Dacian Tinc - Fundatia Motivation

Împreună putem învinge orice obstacol!

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Eu cred că viața înseamnă implicare, motivație, luptă. Zi de zi facem eforturi pentru a obține lucrurile care sunt importante pentru noi, dar de foarte puține ori alegem să luptăm și pentru cei de lângă noi, să fim atenți la nevoile lor și să le venim în ajutor.

Eu sunt motivat să schimb ceva în bine și în viața altor oameni. Forma în care am ales s fac asta este  participarea mea la Maratonul Internațional Cluj Napoca din aprilie 2018. M-am înscris la proba de 10 km și sunt sigur că fiecare pas al meu în timpul cursei va reprezenta o cărămidă în clădirea fericirii unei persoane utilizatoare de scaun rulant.

Mi-aș dori ca prietenii mei să mi se alăture și să doneze aici. Mi-am propus ca împreună să strângem 1000 de lei, sumă care să ajute 3 persoane care folosesc scaune rulante să participe la o tabără Motivation unde învață să se descurce pe cont propriu și să își continue viața după accidentele pe care le-au avut.

Împreună să alergăm spre aceeași destinație și tot împreună să învingem toate obstacolele din viață.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Tabără de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante din Cluj

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut. Prin participarea la Wizz Air Cluj Napoca Marathon, ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a oferi ocazia participării la un program de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante, recomandați de echipa Motivation din Cluj.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury. We will participate in Wizz Air Cluj Napoca Marathon in order to raise the funds needed to support 3 wheelchair users to attend an active rehabilitation camp. The three persons will be recommended by the Motivation team in Cluj based on the needs they identify.

2 Donatii

15 mar 2018
03 feb 2018