Împreună putem învinge orice obstacol!

 

Dacian Tinc Fundația Motivation România

15% Complete
150 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
2
Donations

Eu cred că viața înseamnă implicare, motivație, luptă. Zi de zi facem eforturi pentru a obține lucrurile care sunt importante pentru noi, dar de foarte puține ori alegem să luptăm și pentru cei de lângă noi, să fim atenți la nevoile lor și să le venim în ajutor.

Eu sunt motivat să schimb ceva în bine și în viața altor oameni. Forma în care am ales s fac asta este  participarea mea la Maratonul Internațional Cluj Napoca din aprilie 2018. M-am înscris la proba de 10 km și sunt sigur că fiecare pas al meu în timpul cursei va reprezenta o cărămidă în clădirea fericirii unei persoane utilizatoare de scaun rulant.

Mi-aș dori ca prietenii mei să mi se alăture și să doneze aici. Mi-am propus ca împreună să strângem 1000 de lei, sumă care să ajute 3 persoane care folosesc scaune rulante să participe la o tabără Motivation unde învață să se descurce pe cont propriu și să își continue viața după accidentele pe care le-au avut.

Împreună să alergăm spre aceeași destinație și tot împreună să învingem toate obstacolele din viață.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect s-a finalizat. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi și al sponsorizării oferite de Deltamed, au fost acoperite costurile pentru participarea a trei utilizatori de scaune rulante la o tabără de recuperare activă organizată la Felix, în perioada 11-15 iunie 2018. Mai multe informații și fotografii sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-dupa-maratonul-international-cluj/

Update EN: This project has ended. With the support of the donations raised by our galantoms, as well as the financial support from Deltamed, we could cover the costs for 3 wheelchair users who attended an active rehabilitation camp. The camp was organized in Felix, between 11 and 15 June 2018. More information and pictures are available on our website.

Cea de-a VIII-a a ediție a Maratonului Internațional Cluj-Napoca le propune alergătorilor amatori și profesioniști patru probe tehnice, maraton, maraton ștafetă, semimaraton, și cros. Evenimentul este organizati de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 15 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi aici: http://maraton-cluj.ro/race-info/

 

2 Donations

CERNUCAN NASTASIA

100 RON
15 Mar 2018
03 Feb 2018