Motivați să depășim limite - Fundatia Motivation

Alergăm spre independența prietenilor noștri utilizatori de scaun rulant!

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
48 Zile ramase
Vreau sa fac o donatie!

 

Suntem o echipă de prieteni care folosesc scaune rulante activ și independent. Cu toții am fost îndrumați spre această cale cu ajutorul Motivation și vrem să le dăm și altora ocazia să își depășească limitele și să își descopere independența.

Cine suntem?

Ioana Farcaș, 30 de ani

Folosesc un scaun rulant de nici nu mai știu câtă vreme, însă pentru mine acest lucru nu mai are nicio importanță deoarece toate visurile pe care le-am avut pâna în acest moment s-au îndeplinit. Sunt o persoană activă, independentă. Mereu i-am încurajat pe cei care sunt la începutul vieții lor de utilizatori de scaun rulant să devină independenți. Îi învăț eu însămi să facă asta pentru că sunt și instructor de viață independentă la echipa Motivation din Cluj. Prin participarea mea la Maratonul Internațional WizzAir Cluj Napoca vreau să le arăt prietenilor mei cu și fără scaune rulante că pot alerga în scaun rulant și că toți oamenii se pot bucura in continuare de tot ce are viața de oferit, chiar și după un accident. În plus, îi încurajez pe toți prietenii mei să doneze, ca să le dăm altor persoane șansa să aibă parte de instruire pentru o viață independentă.

 

Florin Sfechiș, 48 de ani

Sunt utilizator de scaun rulant și, în același timp, un om care iubește natura, iubește activitatea fizică, care iubește să simtă că trăiește. Voi alerga la Maratonul Internațional Cluj Napoca din două motive principale: pentru mine, urmând zicala: “O minte sănătoasă într-un corp sanatos”, și, în același timp, pentru a le arăta și altor utilizatori de scaune rulante cât de frumoasă și fără restricții poate să fie în continuare viața, fie ea pe picioare, fie în scaun rulant. Am avut și eu ocazia să participa la o tabără de recuperare activă și pot spune despre mine că sunt un om activ, care are grijă de familie și de casă și dintr-un scaun rulant.

 

Cătălin Creangă, 29 de ani

Iubesc să alerg în scaunul meu rulant care reprezintă în acest moment picioarele mele. Toată viața mea am fost un om foarte energic și am avut o fire de sportiv. Am rămas așa și după ce am început să folosesc un scaun rulant, acum mai bine de 15 ani. Limitele sunt puse de creierul uman și eu cred că tot noi putem să le depășim, dacă ne propunem acest lucru. Prin participarea mea la Maratonul Internațional Cluj Napoca, în aprilie 2018, îmi ofer șansa să fac ceea ce îmi place cel mai mult și, în același timp, îmi doresc să aduc alături de noi donatori, ca să le dăm șansa și altor utilizatori de scaun rulant să realizeze că viața este frumoasă. Întotdeauna împreună suntem mai puternici! Acesta este crezul meu și asta vreau să învețe și cei doi copii ai mei de la mine. Ei și soția mea vor fi susținătorii mei cei mai puternici la proba de 10 km.

 

Adrian Țânțaș, 25 de ani

În urma unui plonjon în apă am ajuns într-un scaun rulant. De aproape 3 ani viața mea s-a schimbat și am fost nevoit să mă adaptez la toate modificările, chiar daca nu a fost deloc ușor. Am acceptat cu greu că trebuie să folosesc un scaun rulant ca să mă deplasez și că voi face multe lucruri altfel decât știam, dar, cu ajutorul prietenilor și colegilor mei de la Motivation, astăzi am ajuns să fiu independent. Particip la Maratonul Internațional Wizz Air Cluj-Napoca, pentru a susține viața independenă în scaun rulant și pentru a le da șansa altor tineri cu dizabilități locomotorii să participe la programe de recuperare activă. Susține și tu echipa noastră cu o donație!

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Tabără de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante din Cluj

Programul de recuperare activă al Fundației Motivation Româniase adresează persoanelor care au devenit recent utilizatoare de scaune rulante sau care nu au avut ocazia să afle cum pot trăi independent după accidentele pe care le-au avut. Prin participarea la Wizz Air Cluj Napoca Marathon, ne dorim să strângem fondurile necesare pentru a oferi ocazia participării la un program de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante, recomandați de echipa Motivation din Cluj.

English: Motivation`s active rehabilitation program is designed for persons who have recently become wheelchair users or have not had the opportunity to learn to be independent after their spinal cord injury. We will participate in Wizz Air Cluj Napoca Marathon in order to raise the funds needed to support 3 wheelchair users to attend an active rehabilitation camp. The three persons will be recommended by the Motivation team in Cluj based on the needs they identify.

8 Donatii

Anonymous

30 RON
Ioana, ma bucur pt tot ceea ce faci!! succes tuturor
19 feb 2018
19 feb 2018
Succes Creanga Catalin Nicolae! ;)
13 feb 2018

Anonymous

75 RON
Succes! Sunteti cei mai buni!
12 feb 2018
Donatie facuta pentru Creanga Catali Nicolaie - SUCCES !!!
09 feb 2018
Succes
09 feb 2018
09 feb 2018

Anonymous

10 RON
Felicitari! Sunteti curajosi!!!
08 feb 2018