Faptele contează! Hai cu mine să schimbăm vieți în bine!

 

Victor Ila Fundația Motivation România

84.4% Complete
1,266 RON
Donations raised
1,500 RON
Target
8
Donations
I want to donate!

După motto-ul faptele contează și vorbele mai puțin, în octombrie alerg cursa de 10 km la Maratonul București alături de #TeamMotivation.

Alerg cu multă determinare pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante. Sunt oameni care au trecut prin accidente nefericite, acum se pot deplasa doar cu scaun rulant și au mare nevoie de sprijinul nostru pentru a-și găsi puterea de a-și duce viața mai departe.

Haideți sa luam o mica pauza de la viata cotidiana și să-i ajutăm!

Îmi doresc să strâng 1500 de lei, bani care se vor materializa în scaune rulante donate.

Vă invit să facem echipă împreună!

Donațiile se pot face aici și orice ajutor este la fel de valoros. Ceea ce pentru noi nu e un efort semnificativ, pentru oamenii care au nevoie de scaune rulante poate fi șansa de a ieși din izolare!

Sunt Victor și tu trebuie sa fii schimbarea pe care vrei sa o vezi în lume!

EN:
Following a wise saying: the facts matter more and the words count less, I will run at the 10 km race of the Bucharest Marathon in October 2018, as a part of #TeamMotivation. 

I will run motivated by the people who need wheelchairs. They are people who went through accidents, who can now move only in a wheelchair and who need our support in order to find their strength and move on with theris lives. 

Let's have a break from our daily routine and take some time to support these people! I want to raise 1500 RON for appropriate wheelchairs which will be donated. 

I invite you to join me! 

Donations can be made here and any other form of support is helpful. Something that may not mean great effort from our side may be a chance to break isolation for a person with a mobility disability. 

I am Victor and you should be the change you want to see in the world!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

8 Donations

Aleargă așa cum iti trăiești viața, cu zâmbetul pe buze!
10 Oct 2018

Bogdan Alexandru Popa

500 RON
Multa bafta in continuare!!
09 Oct 2018
Bafta
09 Oct 2018
206 RON
09 Oct 2018
Baftaaa!!!
09 Aug 2018

Ema

100 RON
01 Aug 2018

Shumi

100 RON
Bagă fuleu!
01 Aug 2018
Felicitari
01 Aug 2018
Victor Ila : Fundația Motivation România
Faptele contează! Hai cu mine să schimbăm vieți în bine!