Dizabilitatea NU trebuie să însemne izolare!

 

Iulian Meseșan Fundația Motivation România

59% Complete
590 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
10
Donations
I want to donate!

Chiar dacă prietenii mai cârcotași s-ar putea îndoi de afirmația mea, declar: de buna voie și nesilit de nimeni :), am răspuns afirmativ provocării de a alerga alături de #TeamMotivation la Maratonul București.

Recunosc totuși faptul că Iuliana, soția mea care lucrează la Motivation, a fost motorul deciziei mele. Bucuria care se vede pe chipul ei atunci când îmi povestește despre schimbarea pe care Motivation o aduce oamenilor în scaun rulant e greu de descris în cuvinte.

Cred în Fundația Motivation pentru că, prin Iuliana, e cumva parte din familia mea :).

Cunosc oameni care se deplasează cu scaune rulante și am o admirație aparte pentru puterea lor de a-și duce viața mai departe, după accidentele pe care le-au avut.

E greu și dureros să-ți imaginezi că azi mergi și poate de mâine, după un accident pe care l-ai putea avea, nu-ți mai poți folosi picioarele.

Scaunul rulant ține, cumva, locul picioarelor!

Alerg 10 km și îmi doresc să strâng 1000 RON, bani care se vor materializa în scaune rulante donate, bani care simbolizează libertate de mișcare!

Am nevoie să mă susțineți prin donații!

Dizabilitatea nu trebuie să însemne izolare!

 

 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

10 Donations

go, go, baby Groot !
12 Oct 2018
Succes!
19 Sep 2018

Laura Mesesan

30 RON
Succes!
09 Sep 2018

Mamisa & Tatisu

100 RON
09 Sep 2018

Amalia Stamate

30 RON
28 Aug 2018

Alin Romeo Tenciuc

75 RON
Esti un baiat extraordinar!!! Mult succes
28 Aug 2018
21 Aug 2018

Anonymous

30 RON
20 Aug 2018

Anonymous

25 RON
20 Aug 2018
Succes!
14 Aug 2018
Iulian Meseșan : Fundația Motivation România
Dizabilitatea NU trebuie să însemne izolare!