Alerg pentru Fundația Motivation și susțin autonomia oamenilor în scaun rulant!

 

Franco Godini Fundația Motivation România

22% Complete
220 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Am răspuns cu drag propunerii de a mă implica și de a suține cauza Fundației Motivation, alergând la Maratonul București din octombrie. Voi alerga la Cursa Populară, motivat de gândul că așa pot sprijini copiii și adulții care au nevoie de scaune rulante să-și ducă viața mai departe după accidentele pe care le-au avut, așa cum este firesc.

Am aflat cu tristețe cum unii oameni au ajuns să folosească scaun rulant din cauza unor accidente banale. Viața este imprevizibilă și mobilitatea fiecaruia dintre noi poate depinde, la un moment dat, de un scaun rulant.

Până pe 13 octombrie, mi-am propus să strâng 1000 de lei pentru a sprijini normalitatea. Banii vor fi folosiți de Motivation pentru a putea dona scaune rulante. Detalii despre proiectul lor găsiți aici.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru că orice donație contează!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

7 Donații

Anonymous

30 RON
28 Sep 2018
25 Sep 2018
Succes si felicitari! :)
24 Sep 2018

Anonymous

30 RON
Mult succes!
17 Sep 2018

Anonymous

30 RON
10 Sep 2018
Felicitari, Franco!
27 Aug 2018
24 Aug 2018
Franco Godini : Fundația Motivation România
Alerg pentru Fundația Motivation și susțin autonomia oamenilor în scaun rulant!