Împreună cu TeamMotivation, pentru libertate de mișcare!

 

Oana Neacșu Fundația Motivation România

19% Complete
190 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Este pentru prima oară când particip la Maratonul București. La început de octombrie mă voi alătura #TeamMotivation și voi alerga la Cursa Populară pentru a-i ajuta pe oamenii care au nevoie de un scaun rulant.

Datorită colegei mele de liceu, Iuliana Meseșan, am decis să fac acest lucru. Ea mi-a propus și tot ea  a perseverat în a mă convinge să accept. Nu am mai alergat de destul de mult timp și nu pot spune că sunt în cea mai bună formă. Din acest motiv am ezitat puțin, până când mi-am dat seama că mă pun pe mine pe primul loc și nu pe cei care au nevoie de ajutor mult mai mult decât am eu.

Vă rog să fiți alături de mine și împreună să-i ajutăm pe acești oameni!

Îmi propun să strâng donații de 1000 RON. Fiecare ban donat va contribui la achiziționarea unui scaun rulant. Sau mai bine spus, va contribui la șansa unui om de a se bucura de viață și de libertate de mișcare, chiar și în cele mai grele condiții.

Puțin cu puțin se face mult!  Împreună reușim!

Vă mulțumesc! :)


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

5 Donații

CP

50 RON
28 Sep 2018
Laudabil gest, Oana, mult succes!
25 Sep 2018

Anonymous

30 RON
12 Sep 2018
11 Sep 2018

Anonymous

30 RON
11 Sep 2018
Oana Neacșu : Fundația Motivation România
Împreună cu TeamMotivation, pentru libertate de mișcare!