De ziua mea, îmi doresc libertate de mișcare pentru persoanele în scaun rulant!

 

Iuliana Ștefan Fundația Motivation România

76.5% Complete
765 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Pe 8 octombrie e ziua mea de naștere și tare mi-ar plăcea ca anul acesta să o sărbătoresc dăruind. Nu pentru că nu mă bucur să primesc cadouri, nu mă înțelegeți greșit. Doar că, în ultimii ani, de când am început să alerg, am descoperit și mai mult ce plăcută e senzația de libertate. Simt că e în puterea mea să le dau și altora ocazia să simtă această senzație și să se bucure de libertatea de mișcare, cu ajutorul vostru.

Aleg să fac acest lucru susținând Fondul Scaunelor Rulante, proiectul Fundației Motivation România. Așa că, în loc să îmi luați cadouri, vă invit să donați aici, iar suma pe care o strâng va fi folosită pentru a dona scaune rulante potrivite pentru persoanele cu dizabilități.

Am alergat mereu cu #TeamMotivation și am ținut la cauzele promovate de ei ca și cum ar fi fost ale mele. Am făcut echipă cu oameni în scaune rulante; am râs cu ei, am alergat , am depășit bucăți dificile din traseele de alergare comentând ironic și am trecut linia cu finish râzând cu poftă. Împreună. Cu fiecare ocazie, m-am convins că orice barieră poate fi depășită, cu sprijin.  

De data asta, hai să fim noi sprijinul celor care au nevoie de scaune rulante potrivite ca să facă lucruri firești: să iasă din casă la un film, la o cafea cu prietenii sau la o tură de alergare în parc. 

Vă mulțumesc tuturor pentru cadourile transformate în donații!

#DarDinDar

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

8 Donații

PCL Girls

40 RON
11 Oct 2018
La multi ani, fata Iuliana! Cu sanatate, liniste, iubire si multe bucurii!
08 Oct 2018

Iulia B.

75 RON
O cauza minunata că inima Iulianei. Te iubim x
08 Oct 2018

Anonymous

300 RON
Iti dorim sa ti se îndeplinească scopul.
07 Oct 2018

Livia & Adi

100 RON
07 Oct 2018

PCLGirls

100 RON
07 Oct 2018
La mulți ani,draga mea!
04 Oct 2018
23 Sep 2018
Iuliana Ștefan : Fundația Motivation România
De ziua mea, îmi doresc libertate de mișcare pentru persoanele în scaun rulant!