Alerg pentru independență în scaun rulant!

 

Cristian Alexandru Fundația Motivation România

40.5% Complete
405 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Folosesc un scaun rulant de mulți ani, din cauza unui accident. De-a lungul timpului, scaunul meu rulant mi-a fost prieten de nădejde. M-a ajutat să ajung la școală, la întâlnirile cu prietenii, la serviciu și acasă la alți oameni aflați la început de drum în scaune rulante, pe care i-am îndrumat spre o viață independentă.

Știu din experiența mea că poți să ai o viață independentă dacă ai acces la un scaun rulant potrivit. Eu sunt în continuă mișcare și nu las niciun obstacol să mă împiedice să ajung în locurile care-mi plac sau să iau parte la evenimente importante pentru mine. 

Îmi doresc ca mai multe persoane cu dizabilități să se bucure de mobilitatea de care mă bucur eu. De aceea, iau startul la cursa de 3 km de la Maratonul București, motivat să strâng donații în Fondul Scaunelor Rulante. Acesta permite Fundației Motivation să doneze scaune rulante potrivite pentru cei care au nevoie de ele.

Vă invit să vă alăturați cu o donație, oricât de mică, pentru că împreună putem să facem o echipă puternică și să învingem izolarea!

Mulțumesc!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donații

09 Oct 2018
Esti un model pentru toti ! Felicitari
13 Sep 2018
Il cunosc pe Alexandru in momentele sale cele mai grele. Stiu ca banii vor ajunge unde trebuie.
12 Sep 2018
Cristian Alexandru : Fundația Motivation România
Alerg pentru independență în scaun rulant!