Alerg cu prietenii mei pentru cei care au nevoie de scaune rulante potrivite!

 

Cătălin Creangă Fundația Motivation România

49% Complete
490 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
5
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Folosesc un scaun rulant de mai bine de 15 ani și în tot acest timp am înțeles că limitele noastre sunt cele pe care ni le impunem noi.

Cu scaunul meu rulant reușesc să fac tot ce îmi propun: alerg, ies la plimbare cu soția și copiii, merg la pescuit, la schi și oriunde îmi doresc. Am crăpat lemne în scaun rulant și lucrez în scaun rulant. Fac tot ce am de făcut. 

Iubesc să alerg în scaunul meu rulant care reprezintă în acest moment picioarele mele. Acesta este și unul dintre motivele pentru care iau startul pentru al doilea an la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca, la cursa de 10 km.

Un alt motiv este acela că îmi doresc să văd cât mai mulți oameni în scaun rulant activi, care să-și trăiască viața liber și frumos. Pentru asta, știu că au nevoie înainte de toate de un scaun rulant potrivit, așa cum e cel pe care îl am și eu de la Motivation.

De aceea, vă invit să donați pentru proiectul Fondul Scaunelor Rulante, prin care se donează scaune rulante potrivite.

Vă mulțumesc că faceți echipă cu mine de dragul binelui!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Cea de-a IX-a a ediție a Wizz-Air Cluj Napoca Marathon le propune alergătorilor amatori și profesioniști mai multe probe pentru toate categoriile de varste: - maraton- maraton ștafetă- semimaraton- 10 km- Cros - 5 km- Cursa copiilor Evenimentul este organizat de Asociatia Sportiva Runners Club, iar editia de anul acesta va avea loc pe 14 Aprilie. Mai multe detalii despre eveniment puteți g

 

5 Donații

Anonymous

100 RON
12 Apr 2019

Cristinel C.

150 RON
Din putinul meu...si de la Dumnezeu mai mult!
11 Apr 2019

Doina Pop

30 RON
Felicitări Cătălin, faci o treabă bună! :*
09 Apr 2019
Felicitari, sanatate multa si spor in toate!
19 Mar 2019

Adrian Chira

60 RON
Succes cătălin
09 Mar 2019
Cătălin Creangă : Fundația Motivation România
Alerg cu prietenii mei pentru cei care au nevoie de scaune rulante potrivite!