Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. Alături de ea, 27 de tineri cu dizabilități medii și severe trăiesc din 2003 în casele de tip familial ale Fundației Motivation din localitățile Bragadiru, Clinceni și Cornetu, jud. Ilfov.

Le oferim tinerilor noștri atât protecția și căldura unei familii, cât și acces la terapii care să îi ajute să se decopere și să își îmbunătățească abilitățile de comunicare și relaționare, și deprinderile de viață semi-independentă. Împreună, lucrăm în atelierul de terapie ocupațională, sala de kinetoterapie și camera de stimulare multisenzorială, învățăm culorile, ne jucăm, facem sport.

În fiecare an, strângem bani pentru organizarea unei tabere pentru tinerii cu dizabilități din familia Motivation. Aici, Nicoleta și prietenii ei petrec timp în natură, își dezvoltă încrederea în forțele proprii, învață să facă lucruri împreună, își exprimă personalitatea dar învață și să respecte ideile celorlalți, învață să aibă inițiativă.

O tabără de o săptămână pentru 10 tineri cu dizabilități, însoțiți de personal de îngrijire și specialiști, costă 4.500 lei.

Fiecare 450 de lei donați asigură participarea la tabără a unuia dintre tinerii noștri. Specialiștii Motivation sunt aici în fiecare clipă și le oferă tot sprijinul de care au nevoie.

Donează și fii alături de ei!

[ Show more ]
Galantomi:

0

Donatii:

0

Suma:

0 RON

Evenimente fundraising

Pagini fundraising