Fundația Motivation România

Fundația Motivation România

Mobilitate și viață independentă pentru persoanele în scaune rulante din Galați @ SemiMaraton Galati ~ 2017

Dată: 28 May 2017
SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton
[ Show more ]

5

Galantomi:

9

Donații:

420 RON

Sumă:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras.

Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitatea de la malul Dunării. Organizat anual din 2014, SemiMaratonul reuneşte asociaţii şi fundaţii, pe de o parte, cu alergători şi donatori, de partea cealaltă, facilitând legătura dintre proiecte sociale şi finanţările necesare.

Cel puţin zece programe ale ONG-urilor din Galaţi sunt implementate în fiecare an datorită sumelor atrase în cadrul SemiMaratonului de la marii donatori şi din taxele de participare plătite de cele câteva sute de alergători.

Prin participarea la SemiMaratonul Galați, echipa Motivation își propune să strângă o parte din fondurile necesare participării a 3 persoane cu leziuni medulare din județul Galați, la o sesiune de recuperare activă la Centrul de instruire Motivation de la Buda, jud. Ilfov.