Fondul Scaunelor Rulante @ Alergare pentru libertate de mișcare

Perioada sărbătorilor de iarnă este un moment perfect pentru o faptă bună. Așa că noi doi, Iulian și Liviu, ne-am hotărât să alergam un ultramaraton pe distanța București - Ploiești pentru a-i susține pe cei de la Motivation în demersul lor de a reda libertatea de mișcare pentru persoanele cu dizabilități locomotorii, prin scaune rulante potrivite.

Așa că, pe 21 decembrie, la 9.00, luăm startul din Piața Victoriei și alergăm până la Monumentul Eroilor din Gara de Sud din Ploiești, ca să celebrăm mobilitatea.

De data aceasta, nu vă invităm să alergați alături de noi, ci să donați pentru Fondul Scaunelor Rulante, cauza pe care o susținem. Donațiile acoperă costurile pentru transportul și recondiționarea de scaune rulante, care vor fi donate de echipele Motivation pentru persoanele cu dizabilități din toată țara.

Această acțiune reprezintă o inițiativă personală. Nu este un eveniment public și, de aceea, vă invităm să ne susțineți de la distanță, prin mesaje de încurajare și donații, ca să schimbăm vieți în bine împreună.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

6

Suma:

680 RON

Pagini fundraising

Alergare și libertate de mișcare

Acum 30 de ani începea Revoluția Română. Eram un copil. Aveam 9 ani și eram în vacanță de iarnă, la bunica mea, la 30 de km de București.

1,000 RON Target
680 RON Suma
6 Donatii
68% Complete