Iuliana Ștefan - Fundatia Motivation

Susțin dreptul la mobilitate personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant

290 RON Donatii stranse
29% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În ultimii ani am avut șansa să cunosc oameni minunați care în ciuda dizabilității lor fizice reușesc să se implice activ în activități sociale și sportive. Totul a început acum doi ani când emoțiile simțite văzând persoane în scaun rulant participând la un maraton au fost atât de puternice încât am decis să fac o schimbare în viața mea.

Susțin cauza "Mobilitate și Viață Independentă" cu speranța că vom reuși împreună să transmitem emoții la fel de puternice ca cele simțite de mine, făcând câte o schimbare în fiecare dintre noi, sprijinind dreptul la mobilitatea personală, o viață normală și independentă pentru utilizatorii de scaun rulant.

 

Iuliana Ghineț, 26 de ani
Inginer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Mobilitate și viață independentă pentru persoanele în scaune rulante din Galați

Update:  Acest proiect a fost închis. Mulțumim tuturor celor care au donat și au dat vestea mai departe. Suma strânsă cu ocazia participării  echipei Motivation la SemiMaraton Galați 2017, din donațiile făcute pe site-ul evenimentului, la eveniment și pe site-ul Galantom, a fost folosită pentru organizarea unui stagiu de recuperare activă pentru trei utilizatori de scaune rulante din Galați, în perioada 18-29 septembrie 2017. Stagiul a avut loc la Buda, jud. Ilfov. Mai multe informații, foto și video, aici: http://motivation.ro/blog/semimaraton-galati-2017-raport-de-eveniment/

SemiMaraton Galati ~ 2017

SemiMaraton Galaţi, organizat de Fundația Comunitară Galați, a devenit un eveniment de tradiţie în comunitatea din oras. Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitate

6 Donatii

27 May 2017
26 May 2017

Daria Ursache

100 RON
19 May 2017

Marcel Marian Pirvu

30 RON
14 May 2017
Ești o minunata!
10 May 2017

Anonymous

30 RON
07 May 2017