Alerg pentru Fundația Motivation!

 

Alex Cîrstea Fundația Motivation România

40.5% Complete
405 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Să fim recunoscători pentru fiecare pas pe care îl facem, fiecare cuvânt pe care îl spunem și de fiecare imagine pe care o vedem. Pentru a ne putea bucura de viață, uneori avem nevoie de ajutor!

Până pe 15 Octombrie, când voi face echipă cu încă 3 prieteni pentru a încheia cu succes Maratonul International București (cel mai mare eveniment de alergare din Romania), voi face echipă cu voi pentru ca, mai departe, să îi putem ajuta împreună pe cei care au cu adevărat nevoie de ajutor.


Astfel, până pe 15 Octombrie voi deveni fundraiser, cu scopul declarat de a strânge 1000 de lei.

Fiecare ban va ajunge în beneficiul copiilor și adulților cu dizabilități îngrijiți de Fundația Motivation, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în fotoliu rulant.

Fundatia Motivation a ajutat peste 18000 de persoane cu dizabilități să își recapete mobilitatea și speranța într-o viață mai bună. 

Acum putem fi și noi parte din ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

8 Donații

Zece brătile

10 RON
Bravo, Alex! Vânt din pupă! ^_^
05 Jul 2017
05 Jul 2017

Anonymous

75 RON
04 Jul 2017
04 Jul 2017
07 Jul 2017

Anonymous

20 RON
04 Jul 2017

Anca Maria Stinga

150 RON
Succes!
04 Jul 2017
04 Jul 2017