Alex Cîrstea - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation!

405 RON Donatii stranse
40.5% Complete
1,000 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Să fim recunoscători pentru fiecare pas pe care îl facem, fiecare cuvânt pe care îl spunem și de fiecare imagine pe care o vedem. Pentru a ne putea bucura de viață, uneori avem nevoie de ajutor!

Până pe 15 Octombrie, când voi face echipă cu încă 3 prieteni pentru a încheia cu succes Maratonul International București (cel mai mare eveniment de alergare din Romania), voi face echipă cu voi pentru ca, mai departe, să îi putem ajuta împreună pe cei care au cu adevărat nevoie de ajutor.


Astfel, până pe 15 Octombrie voi deveni fundraiser, cu scopul declarat de a strânge 1000 de lei.

Fiecare ban va ajunge în beneficiul copiilor și adulților cu dizabilități îngrijiți de Fundația Motivation, de la echipament adaptat pentru diferite tipuri de dizabilități motorii, la recuperare medicală și instruire pentru viață independentă, alături de un instructor în fotoliu rulant.

Fundatia Motivation a ajutat peste 18000 de persoane cu dizabilități să își recapete mobilitatea și speranța într-o viață mai bună. 

Acum putem fi și noi parte din ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

8 Donatii

07 iul 2017

Zece brătile

10 RON
Bravo, Alex! Vânt din pupă! ^_^
05 iul 2017
05 iul 2017

Anonymous

75 RON
04 iul 2017
04 iul 2017

Anonymous

20 RON
04 iul 2017

Anca Maria Stinga

150 RON
Succes!
04 iul 2017
04 iul 2017