Ioana Constantinescu - Fundatia Motivation

Susțin cauza Fundației Motivation și echipa care aleargă pentru tinerii în scaun rulant!

20 RON Donatii stranse
2% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Ioana. Am 32 de ani. Sunt sportivă de când mă știu. Am jucat volei de performanță la câteva dintre cluburile sportive din București, iar în ultimii 3 ani, ca urmare a unor probleme de sănătate, a trebuit sa renunț la volei și să adopt o altă forma de mișcare: alergarea.

Anul acesta îmi aduc pasiunea pentru alergat în sprijinul tinerilor aflați în scaun rulant care apelează la serviciile Fundație Motivation România. Susțin echipa care aleargă la Maratonul București pentru a le reda libertatea de mișcare tinerilor cu dizabilități locomotorii.  

Îmi place să ajut oamenii și știu că pot să le ofer astfel o parte din energia și bucuria mea de a trăi viața activ și pe cât posibil între oameni buni.

Vă invit să mă susțineți și să donați în contul meu pentru a ajuta tinerii aflați în scaun rulant!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

2 Donatii

Anonymous

10 RON
donez
14 iul 2017

Anonymous

10 RON
Good luck!
12 iul 2017