Cătălina Petcu - Fundatia Motivation

Susțin Fundația Motivation și persoanele care se deplasează cu scaun rulant!

300 RON Donatii stranse
25% Complete
1,200 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Cătălina și anul acesta m-am hotărât să susțin Fundația Motivation și cauza acestora: independența persoanelor care se deplasează cu scaun rulant. 

Îmi propun să strâng 1200 RON pentru ca Motivation să poată da șansa cât mai multor oameni, care și-au pierdut mobilitatea in diferite accidente, să fie liberi și să-și ducă planurile mai departe, chiar dacă se deplasează diferit.

Pe 14 și 15 octombrie, gândurile mele și energia pozitivă se îndreaptă spre #TeamMotivation care aleargă, cu și fără scaune rulante la purtător, la Maratonul București. 

M-aș bucura mult să îi susținem împreună pe cei de la Motivation… știu că am prieteni frumoși! :)

Fiecare donație contează!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

2 Donatii

Victor

150 RON
13 iul 2017

Anonymous

150 RON
13 iul 2017