Ioana Diaconu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation, susțin independența oamenilor în scaun rulant!

900 RON Donatii stranse
90% Complete
1,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună, eu sunt Ioana și sunt un om care aleargă din pasiune.

Prin meseria pe care o am, sunt medic, zi de zi mă întâlnesc cu oameni care au diferite dizabilități și știu cât de mult înseamnă pentru ei ajutorul celor din jur. 

Am acceptat provocarea de a alerga pentru Fundația Motivation cu scopul de a le oferi o mai mare independență acelora care au suferit un accident și acum sunt în scaun rulant.

Susțin din tot sufletul acțiunile de acest fel și mă bucur că există fundații care le oferă încredere în propriile forțe celor care au nevoie.

Vă cer sprijinul pentru a oferi ajutor. Mi-am propus să strâng 1000 RON din donații. Vă invit să donați și împreună să le dăm posibilitatea acestor oameni să își contiune viața cât mai frumos.

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

7 Donatii

Anonymous

300 RON
13 Oct 2017

Anonymous

50 RON
18 Sep 2017
Ma bucur pentru acasta intitiativa si sper ca cat mai multi oameni sa se alăture ei.
17 Sep 2017

Anonymous

150 RON
14 Sep 2017
18 Aug 2017

Alexandra

75 RON
18 Aug 2017
17 Aug 2017