Silviu Trentea - Fundatia Motivation

Alerg pentru independența oamenilor care se deplasează cu scaun rulant

300 RON Donatii stranse
30% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salutare!

Sunt Silviu și anul acesta alerg pentru prima dată la un maraton, cursa populară.

Nu am făcut niciodată din alergat o pasiune, dar pe 15 octombrie voi alerga 3,5 km cu multă determinare pentru cauza în care mă încred, independența oamenilor care se deplasează cu scaun rulant.

Sunt persoane care au trecut peste un accident rutier, un nefericit plonjon în apă sau o cădere de la înălțime și și-au piedut mobilitatea. La Fundația Motivation aceștia sunt sprijiniți pentru a se acomda unui nou stil de viață, în scaun rulant și învață cum să devină cât mai activi și implicați social.

Îmi propun să strâng 1000 RON care să ajute Fundația Motivation să-și ducă mai departe proiectele.

Vă invit să fiți alături de mine în această cursă de suflet și să donați cât puteți!

Împreună schimbăm vieți!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

2 Donatii

12 Oct 2017

Voicu

150 RON
cu suflet!
25 Aug 2017