Simona Ghencea - Fundatia Motivation

Să dăm o șansă unui om ajuns într-o situație grea de viață să redescopere motive pentru a merge mai departe!

405 RON Donatii stranse
40.5% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Simona și în această toamnă alerg pentru prima dată la un maraton, cursa populară. Cei care mă cunosc știu că nu e un sport care să mă reprezinte, dar voi alerga 3,5 km cu mult curaj și determinare pentru cauza în care mă încred, independența oamenilor care se deplasează cu scaun rulant.

M-au convins poveștile de viață ale utilizatorilor de scaun rulant. Le-am auzit de la Iuliana, o prietenă care lucrează ca asistent social la Fundația Motivation România.

Cred că tinerii greu încercați de un accident care îi aduce în scaun rulant sau oamenii care se află în scaun dintr-un alt motiv au nevoie de multă înțelegere și mult sprijin din partea celor din jur pentru a-și continua viața independenți, învățând tot ce le stă în putere pentru a se descurca zi de zi.

O să alerg cu toată convingerea că micul meu ajutor va aduce bine unui om. Vă chem alături de mine să dăm o șansă unui om ajuns într-o situație grea de viață să redescopere motive pentru a merge mai departe!

Eu sunt om de cifre - targetul meu este 1000 de RON. Mă puteți spijini aici!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

9 Donatii

Oana Olaru

30 RON
15 oct 2017
Go, Simona! :)
13 oct 2017

Anonymous

50 RON
13 oct 2017

Anonymous

50 RON
bravo simona !
07 oct 2017
25 sep 2017
Mult succes!
30 aug 2017
30 aug 2017
30 aug 2017
29 aug 2017