Alerg pentru a le reda oamenilor încrederea în ei și în abilitățile lor!

 

Irina Penteleev Fundația Motivation România

40.1% Complete
401 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
8
Donații

Sunt Irina, sunt kinetoterapeută și de peste 3 ani lucrez alături de utilizatori de scaune rulante. În fiecare zi mai învăț câte ceva de la colegii mei care sunt instructori de recuperare activă.

Alături de ei, am prescris scaune rulante, am organizat activități ca să ajutăm alți oameni să devină independenți în scaun rulant, am înotat și am jucat baschet. Ne sfătuim, ne facem planuri împreună și ieșim împreună adesea.

Cel mai important lucru pe care l-am învățat de la colegii mei a fost să văd dizabilitatea cu alți ochi, să uit de ea și să mă concentrez pe abilitățile oamenilor din jurul meu. E o lecție pe care o învăț în continuare, în fiecare zi, și pe care o predăm și altor persoane, care au avut recent accidente și învață de la echipa Motivation să trăiască independent.

Susține-mă și tu cu o donație și hai să schimbăm vieți în bine împreună!
Alerg la Maratonul București ca să strângem fondurile necesare pentru a le da și altor utilizatori de scaune rulante ocazia să participe la programele de recuperare activă și să devină independenți, lucrând alături de mine și de colegii mei instructori, utilizatori de scaune rulante la rândul lor.  

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

8 Donații

Anonymous

50 RON
14 Oct 2017

Anonymous

41 RON
09 Oct 2017
Succes!
06 Oct 2017

Anonymous

45 RON
06 Oct 2017
Succes, Irina!
06 Oct 2017

Anda

30 RON
Succes!
06 Oct 2017

Anonymous

150 RON
29 Sep 2017
SI EU CRED IN VISUL TAU!
15 Sep 2017