Iuliana Ștefan - Fundatia Motivation

Susțin revenirea la normalitate a utilizatorilor de scaune rulante!

190 RON Donatii stranse
19% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În luna mai, am participat pentru prima dată la un eveniment sportiv. Am alergat atunci 7 km la Semimaratonul Galați, motivată de prietenii mei care folosesc scaune rulante. Energia de acolo m-a convins că a fost o decizie bună și că pot să continui, așa că, pe 15 octombrie alerg la Maratonul București. 

Știu deja că în echipa Motivation aleargă persoane cu și fără dizabilități, care se deplasează diferit, dar sunt la fel de motivate să termine cursele la care s-au înscris. 

Alerg și de această dată pentru libertatea de mișcare a utilizatorilor de scaune rulante, pentru că știu că ea este posibilă - mi-au demonstrat-o colegii mei de echipă.

Fiecare donație în contul meu merge către programele de recuperare activă ale Fundației Motivation România. Cei care participă la aceste programe sunt oameni ca și noi, care au avut accidente, au ajuns în situația de a folosi scaune rulante și au nevoie de îndrumare pentru a-și relua viața într-un mod cât mai firesc. Ei sunt îndrumați spre o viață independentă de o echipă de specialiști și învață lucruri pe care le folosesc o viață întreagă. 

Susține cu o donație revenirea la normalitate!

 

Iuliana Ghineț, 26 de ani
Inginer

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

3 Donatii

Angelica Vinitor

130 RON
20 sep 2017
-
01 sep 2017
Succes.
01 sep 2017