Alerg pentru ca persoanele cu dizabilități să-și regăsească libertatea!

 

Daniela Ciocoiu Fundația Motivation România

20% Complete
200 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Salutare, oameni dragi!

Sunt Daniela și cei care mă cunosc știu deja că sunt o fire activă, deschisă la fiecare ocazie de a face mișcare. Îmi place să merg pe munte și să particip la evenimente de alergare. Mișcarea e parte din mine și modul prin care îmi încarc bateriile. :)

Pe 15 octombrie voi alerga cu drag și multă determinare pentru Fundația Motivation și pentru cauza acestora: șansa oamenilor care se deplasează cu scaunul rulant de a deveni cât mai independenți.

Gândiți-vă cât de greu trebuie să fie să afli că nu vei mai putea merge!

La Motivation, oamenii care și-au pierdut mobilitatea în diferite accidente sunt ajutați să se adapteze la viața în scaun rulant. Sunt învățați cum să folosească scaunul rulant și au susținerea emoțională pentru a merge mai departe.

Cred că fiecare om ar trebui să aibă libertate de mișcare, să poată să-și ducă mai departe visurile, oricum s-ar deplasa.

Vreau să strâng 1000 lei, bani de care fundația Motivation se va ajuta ca să sprijine cât mai multe persoane cu dizabilități!

Pe voi vă rog să mă susțineți donând aici!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cu

 

2 Donații

Anonymous

50 RON
15 Sep 2017
07 Sep 2017