Monica Tăutul - Fundatia Motivation

Alerg pentru tinerii cu dizabilități din familia Motivation!

255 RON Donatii stranse
25.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Copiii trebuie să crească alături de familia lor. Din păcate, unii dintre ei nu au acest noroc. Pentru ei, noi, cei care avem familii, avem obligația de a le crea un mediu cât mai bun dezvoltării sănătoase și armonioase. Tinerii cu dizabilități din proiectul IMPACT au nevoie de noi, de donațiile noastre, pentru a trăi în continuare în casele de tip familial Motivation. Cu fiecare donație îi ajutăm să primească sprijin și ajutor specializat, să meargă în taberele organizate de Fundația Motivation, să participe la activități sportive și recreative, să aibă parte de o viață de familie cât mai apropiată de una normală.

Orice donație, cât de mică, reprezintă un ajutor important pentru cei 27 de tineri cu dizabilități, dezinstituționalizați, care fac parte din familia Motivation. Ei au nevoie să știe că ne pasă și că sunt acceptați așa cum sunt! Haideți să-i ajutăm să rămână în continuare în familia care îi iubește și îi sprijină!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. 

EN: Nicoleta joined Motivation Romania Foundation in 2004. She found here that she enjoys painting and creating handmade jewels. She made lots of friends at Motivation and she frequently participates in adapted sports competitions. 

4 Donatii

13 Oct 2017

Anonymous

75 RON
24 Sep 2017

Anonymous

75 RON
22 Sep 2017
22 Sep 2017