Roxana Postelnicu - Fundatia Motivation

Alerg pentru Fundația Motivation! Susțin libertatea oamenilor în scaune rulante!  

600 RON Donatii stranse
30% Complete
2,000 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Roxana Postelnicu, iar pe 14 Octombrie voi alerga la Maratonul București, cursa populară, alături de echipa Motivation. Alerg pentru ca oamenii imobilizați în scaune rulante să reînvețe sa fie liberi.

Deși îmi place foarte mult să merg pe munte, niciodată nu mi-a plăcut să alerg.

Totuși, am fost convinsă de un om al cărui devotament pentru munca sa și pentru oamenii din jurul său este incomensurabil. Acest om este prietena mea, Iuliana, care lucrează ca asistent social la Motivation. De aceea am încredere că prin participarea la un program de recuperare activă al Fundației Motivation oamenii în scaun rulant au șanse reale la o viață mai bună.

Ce face Fundația Motivation pentru acesti oameni: organizează sesiuni de recuperare activă, în spații complet adaptate. Se lucrează intens atât pe parte de kinetoterapie, cât și pe parte de instruire pentru manevrarea scaunului rulant. Aici învață să depășească bariere de accesibilitate arhitecturală (praguri, trepte, borduri), să se auto-îngrijească, să prevină afecțiunile care le pot pune în pericol viața și să regăsească motivația de a merge mai departe. Au toată susținerea pentru a-și explora cât mai mult potențialul și să devină independenți.

Îmi doresc să pot strânge 2000 Ron, jumătate din costurile pentru ca un om în scaun rulant, alături de însoțitorul său sa meargă 10 zile la Motivation și să plece mai pregatit pentru viața în scaun rulant, cu mai multă încredere și deschidere în ceea ce privește viitorul său.

Am nevoie de sprijinul vostru pentru ca împreună să putem schimba vieți!

De aceea vă rog să donați, să transmiteți mesajul mai departe și de ce nu...să veniți și voi în echipa Motivation!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Recuperare activa si viata independenta pentru persoanele în scaun rulant

Update: Acest proiect a fost închis. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi, au fost acoperite costurile participării a nouă utilizatori de scaune rulante la stagii de recuperare activă Motivation. Stagiile s-au derulat în septembrie 2017, aprilie, mai și iunie 2018. Mai multe informații despre progresul participanților, fotografii și clipuri sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-prin-participarea-teammotivation-la-maratonul-bucuresti/

Update EN: This project has ended. With the support of the funds raised by our runners, we could cover the costs for 9 wheelchair users who participated in active rehabilitation programs. The active rehabilitation sessions were held in September 2017, April, May and June 2018. More information, pictures and videos with the progress of the participants are available on our website.

 

9 Donatii

12 oct 2017
25 sep 2017

Anonymous

100 RON
22 sep 2017

Georgian Androne

75 RON
22 sep 2017

Anonymous

150 RON
Succes!
21 sep 2017

Anonymous

10 RON
donatie
21 sep 2017
21 sep 2017

Anonymous

50 RON
19 sep 2017

Anonymous

30 RON
14 sep 2017