Muhammer Resul - Fundatia Motivation

Motivation is my motivation

170 RON Donatii stranse
17% Complete
1,000 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Bună! Eu sunt Muhammer. Cu “h” mut. Îmi place să alerg, o fac de mic copil (mi-aduc aminte cum în clasa a 6-a alergam până pe malul mării să văd răsăritul, eu fiind constănțean, fără să mă împingă nimeni). Acum am ocazia să alerg pentru o cauză nobilă și să aduc zâmbetul pe fețele celor mai puțin norocoși ca noi. În același timp, am o fetiță de aproape șase ani, care aș vrea să înțeleagă de pe acum însemnătatea unor lucruri banale pentru noi, dar atât de importante pentru alții, și să aibă în reflex “a face bine”.

M-am înscris la cursa de 10 km, chiar daca sunt convalescent încă – am suferit o intervenție chirurgicală la genunchi pe 20 august 2017 – pentru că nu puteam să ratez oportunitatea ivită prin acest eveniment. Mă bazez pe voi sa mă ajutați să susținem cauza acestor copii cu nevoi.

Hai să aducem zâmbetul pe fața lor!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Fii Alături de Mine!

Nicoleta este la Fundația Motivation România din anul 2004. Aici a descoperit că îi place să picteze și să realizeze bijuterii artizanale. Și-a făcut mulți prieteni și participă la competiții sportive adaptate. 

EN: Nicoleta joined Motivation Romania Foundation in 2004. She found here that she enjoys painting and creating handmade jewels. She made lots of friends at Motivation and she frequently participates in adapted sports competitions. 

5 Donatii

16 Oct 2017
11 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Ma bucur mult ca pot ajuta si imi doresc sa te ajute sa-ti indeplinesti visul .
03 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Succes
03 Oct 2017

Daniel Marcu

30 RON
Sper ca puțin câte puțin din puținul fiecăruia dintre noi, să se strângă o mare de donații care să ajute acolo unde este nevoie!!
03 Oct 2017