Radu Cotenescu - Fundatia Motivation

Antrenând corpul, antrenăm mintea!

170 RON Donatii stranse
17% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii

 

Sunt Radu și practic meseria de kinetoterapeut de 8 ani. În acești ani m-am implicat în proiecte și programe de recuperare pentru copii cu dizabilități.

Din 2017 m-am alăturat echipei Motivation, o echipă minunată care mi-a dat ocazia să fac și mai multe lucruri pentru persoanele cu dizabilități locomotorii. Sunt fericit că, prin ceea ce fac, pot veni în  ajutorul persoanelor cu nevoi speciale.

Sunt un om hotărât în a-mi îndeplini obiectivele și, în acest an, unul dintre obiectivele mele este să alerg la Maratonul Internațional Wizz Air de la Cluj, pentru a aduna fonduri care vor ajuta tinerii cu dizabilități locomotorii să participe la o tabără de recuperare activă și instruire pentru o viață independentă. Știu că pentru ei aceasta este ocazia de a-și redescoperi abilitățile și pasiunea pentru viață, după accidentele pe care le-au avut.

Antrenând corpul, antrenăm mintea.

Susțineți-mă și voi cu o donație!
Mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Tabără de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante din Cluj

Update: Acest proiect s-a finalizat. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi și al sponsorizării oferite de Deltamed, au fost acoperite costurile pentru participarea a trei utilizatori de scaune rulante la o tabără de recuperare activă organizată la Felix, în perioada 11-15 iunie 2018. Mai multe informații și fotografii sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-dupa-maratonul-international-cluj/

Update EN: This project has ended. With the support of the donations raised by our galantoms, as well as the financial support from Deltamed, we could cover the costs for 3 wheelchair users who attended an active rehabilitation camp. The camp was organized in Felix, between 11 and 15 June 2018. More information and pictures are available on our website.

2 Donatii

27 mar 2018

Clara

20 RON
Bravo Radu! Succes!
26 mar 2018