Teodora Maminuț - Fundatia Motivation

Viața fără sport este precum o zi ploioasă fără soare

210 RON Donatii stranse
21% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Aleg să alerg la Maratonul Wizz Air Cluj Napoca, deoarece realizez cât este de important în viață să fii activ, să fii independent.

Alerg pentru că prin simpla mea participare pot să pun o piatră în plus la clădirea unui drum mai ușor pentru un utilizator de scaun rulant, care încă nu are cunoștință de faptul că își poate continua viața la fel de frumos ca înainte de folosirea unui scaun rulant.

Îmi doresc ca de data asta să țin eu locul picioarelor unui om care acum nu mai poate să alerge și, după tabăra la care va participa, să fie atât de activ încât să îl avem lângă noi, în echipă, ca alergător în scaun rulant.

Prin participarea mea doresc să ajut o persoană care a devenit recent utilizatoare de scaun rulant să participe la un stagiu de recuperare activă, să reinvețe să fie independentă, sa reîncepă sa vadă frumusețea vieții.

Împreună putem să facem un bine, împreună putem să redăm încredere, împreună putem să devenim egali.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Motivation

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Tabără de recuperare activă pentru 3 utilizatori de scaune rulante din Cluj

Update: Acest proiect s-a finalizat. Cu ajutorul donațiilor strânse de galantomi și al sponsorizării oferite de Deltamed, au fost acoperite costurile pentru participarea a trei utilizatori de scaune rulante la o tabără de recuperare activă organizată la Felix, în perioada 11-15 iunie 2018. Mai multe informații și fotografii sunt disponibile aici: http://motivation.ro/blog/vieti-schimbate-in-bine-dupa-maratonul-international-cluj/

Update EN: This project has ended. With the support of the donations raised by our galantoms, as well as the financial support from Deltamed, we could cover the costs for 3 wheelchair users who attended an active rehabilitation camp. The camp was organized in Felix, between 11 and 15 June 2018. More information and pictures are available on our website.

4 Donatii

Anonymous

75 RON
Mult succes!
11 Apr 2018
Mult succes!!!
12 Mar 2018
Mult succes!!
11 Mar 2018
succes in ceea ce ti-ai propus
07 Mar 2018