Citiți, dați mai departe și donați pentru Fondul Scaunelor Rulante! Mulțumesc!

 

Ana-Maria Tamla (Acatrinei) Fundația Motivation România

32.5% Complete
325 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
3
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Bună tuturor!

Sunt Ana și în octombrie voi alerga 10 km la Maratonul București pentru a susține #TeamMotivation și Fondul Scaunelor Rulante (despre care puteți citi aici).

Închipuiți-vă doar cum ar fi sa nu vă puteți deplasa, să aveți constant nevoie de ajutor, să nu vă puteți bucura de lucrurile foarte simple precum un drum la magazinul din colț sau o plimbare în parc.

Dacă e dificil de închipuit, gândiți-vă că sunt persoane care trăiesc asta zi de zi, pentru că în urma unor situații nefericite, nu se mai pot deplasa. Un scaun rulant schimbă total viața unei persoane care și-a pierdut mobilitatea, îi redă libertatea de mișcare, independența și sentimentul că lucrurile pot fi “ca înainte”.

Deși se deplasează cu scaunul rulant, să nu uităm că sunt persoane ca mine și ca tine, cu hobbyuri și vise, cu job dar mai ales cu responsabilități...oameni care trebuie își regândească toată viața astfel încât accentul să fie în continuare pe abilitățile lor și nu pe dizabilitate și piedicile care vin cu aceasta.

Alerg și îmi doresc să pot strânge 1000 lei, bani care vor fi folosiți de fundația Motivation pentru a dona scaune rulante. Ajută-mă cu o donație pentru ca împreună să putem reda persoanelor cu dizabilități șansa la normalitate și independentă!

Vă mulțumesc tuturor celor care citiți, dați mai departe și donați pentru Fondul Scaunelor Rulante.

#împreunăpunemîn mișcareroțileschimbării #susținFondulScaunelorRulante


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Fundația Motivation Romania este o organizație nonguvernamentală, nonprofit, creată în 1995 pentru a veni în sprijinul copiilor și adulților cu dizabilități.

Scaunele rulante sunt esențiale persoanelor care și-au pierdut mobilitatea și le oferă libertate de mișcare. De aceea, Motivation a creat Fondul Scaunelor Rulante prin care donează scaune rulante potrivite persoanelor cu dizabilități motorii.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

3 Donații

14 Oct 2018
20 Sep 2018

Anonymous

75 RON
07 Sep 2018
Ana-Maria Tamla (Acatrinei) : Fundația Motivation România
Citiți, dați mai departe și donați pentru Fondul Scaunelor Rulante! Mulțumesc!